Ferestrele pentru acoperiş tip terasă DXC 100x100

Marca: FAKRO

 

 

Pret cu TVA: 0.00 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Ferestrele pentru acoperiş tip terasă DXC 100x100

Email Telefon

Ferestrele pentru acoperiş tip terasă DXC 100x100

ferestrele pentru acoperiş tip terasă

Beneficiile unei surse de lumină naturală într-o clădire sunt de necontestat, însă putem întâlni cazuri când în clădiri cu acoperiş tip terasă există încăperi unde nu pot fi montate ferestre verticale.

CARACTERISTICI:

  • Ferestrele FAKRO pentru acoperiş tip terasă aduc lumina naturală în interiorul clădirii, dau posibilitatea de aerisire a încăperii şi asigură o izolare termică excelentă.
  • Acum fiecare încăpere aflată sub un acoperiş tip terasă poate fi călduroasă şi plină de lumină naturală.
  • Pentru a asigura confortul locuitorilor, fiecare încăpere are nevoie de o sursă de lumină naturală.
  • Soluţia ideală în aceste cazuri este montarea unei ferestre special concepute pentru acoperişurile tip terasă.

STRUCTURA FERESTREI

- tocul ferestrei este fabricat din profile PVC multicamerale,

- suprafaţa interioară a tocului este albă (RAL 9010),

- materialul din care sunt fabricate profilele are o rezistenţă mare la factori corozivi şi un grad foarte redus de absorbţie a umezelii, fapt care face ca fereastra să poată fi montată în orice încăpere,

- profilele din PVC sunt umplute cu material termoizolator, ceea ce asigură creşterea eficienţei energetice,

- tocul special profilat facilitează îmbinarea perfectă dintre fereastră şi materialul acoperişului.

 

Fereastra tip F (cu geam inovator) Fereastra tip C (cu cupolă)

Fereastra tip F pentru acoperiş terasă este dotată cu geam inovator, având parametri de izolare termică excelenţi şi un design modern. Fereastra poate fi produsă în orice dimensiune. Fereastra tip C pentru acoperiş terasă este dotată atât cu sticlă cât şi cu cupolă fabricată din policarbonat.

DEF - ferestre acţionate electric

DMF - deschidere manuală

DXF - fixe

DEC - ferestre acţionate electric

DMC - deschidere manuală

DXC - fixe

Servomotorul ferestrelor cu deschidere electrică este poziţionat în cercevea, fiind protejat împotriva condiţiilor meteo nefavorabile (ploaie sau zăpadă).
Acest lucru garantează o operare fără probleme a servomotorului şi a tuturor elementelor de control.

 

Ferestrele operate electric (tip F şi tip C) au încorporat un senzor care activează automat funcţia de închidere a cercevelei în timpul ploii.

 

 

 

 

PRINCIPALELE AVANTAJE ALE FERESTRELOR PENTRU ACOPERIŞ TERASĂ

 

  • Eficienţă energetică mare

Ferestrele tip C – Structura specială a ferestrelor pentru acoperiş terasă FAKRO oferă parametri de izolare termică excelenţi. Fereastra DEC U8, cu geam pasiv triplucameral (U8) se caracterizează printr-un coeficient de transfer termic pentru întreaga fereastră de U=0.55 W/m2K (EN1873). Acest rezultat este valabil pentru fereastra de 120x120, incluzând tocul, cerceveaua şi cupola.

Ferestrele tip F – Ferestrele tip F sunt dotate cu geam cu 4 foi de sticlă (DU8). Coeficientul de transfer termic pentru întreaga fereastră este U=0.76 W/m2K (EN 12567-2), fapt ce face ca fereastra să poată fi folosită în clădiri foarte eficiente energetic, precum şi în clădiri pasive.

 

  • Disponibilitate - orice dimensiune

Pe lângă dimensiunile standard, ferestrele tip F pot fi fabricate în orice altă dimensiune. Standardele de izolare termică ale clădirilor au crescut semnificativ iar vechile luminatoare montate pe acoperişurile terasă nu mai corespund cerinţelor actuale. Proprietăţile ferestrei de tip F permit înlocuirea rapidă şi precisă a acestor luminatoare care adesea au dimensiuni non-standard. Acest lucru produce o îmbunătăţire a parametrilor de izolare termică ale întregii clădiri.

  • Montaj pe acoperişuri verzi

Ferestrele pentru acoperişuri terasă pot fi, de asemenea, montate pe un suport XRD având o înălţime de 15 cm, care înalţă fereastra şi permite montarea acesteia pe acoperişuri verzi.

 

  • Lumină naturală din abundenţă

Formele special proiectate ale profilelor ferestrelor pentru acoperişuri terasă oferă o suprafaţă vitrată cu până la 16% mai mare comparativ cu cea a ferestrelor similare fabricate de alţi producători.

 

 

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Roof Tiles Distribution S.R.L., CIF: RO32894057, Reg.Com: J08/379/2014

ferestre-acoperis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.