Rame de etansare EZV-A (pentru invelitori ondulate)55x98

Cod produs: FAK-0196

Marca: FAKRO

 

 

Pret cu TVA: 307.42 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Rame de etansare EZV-A (pentru invelitori ondulate)55x98

Email Telefon

Rame de etansare EZV-A (pentru invelitori ondulate)55x98

Rolul ramei de etaşare
 

Pentru a asigura montarea corectă a ferestrei în panta acoperişului este necesară rama de etanşare. Proiectate cu precizie, elementele ramei de etanşare permit o îmbinare etanşă cu fereastra de mansardă.

Rolul ramei este atât drenarea eficientă a apei, cât şi protecţia împotriva vântului. Ramele sunt fabricate din tablă de aluminiu, protejate cu o vopsea poliesterică. Culoarea de bază este gri-maro (RAL 7022) şi este în armonie cu culorile tipice învelitorilor. 


Tipurile ramelor de etanşare

Ramele standard permit instalarea ferestrei pe cele mai utilizate tipuri de învelitori: plate, ondulate şi proeminent ondulate.

Ferestrele de mansardă se pot monta pe trei nivele de încastrare în planul acoperişului. Având în vedere varietatea învelitorilor, FAKRO a creat mai multe soluţii:

  •  rame de etanşare pentru învelitori plate ES_; 
  •  rame de etanşare pentru învelitori ondulate EZ_;
  •  rame de etanşare pentru învelitori proeminent ondulate EH_.


În oferta firmei Fakro sunt şi rame pentru învelitori mai rar utilizate: 

  • ramele EL - pentru învelitori tip solzi subţiri cum ar fi: şindrilă bituminată, ardezie cu grosime până la 10 mm (2 straturi de 5 mm), 
  • rame EG - pentru învelitori tip solzi groşi cum ar fi: ţiglă tip solzi cu grosimea de 24 - 32 mm (2 straturi de 12 - 16 mm), 
  • rame EE - pentru tablă plană.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Roof Tiles Distribution S.R.L., CIF: RO32894057, Reg.Com: J08/379/2014

ferestre-acoperis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.